Om oss

Att hålla sopkärlen rena är en viktig men tråkig och tidskrävande uppgift. Låt oss göra jobbet så kan du både spara tid och ansträngning.

Över 30 års erfarenhet inom avfallsbranschen

Vi rengör tusentals kärl varje år och kör enbart med de nyaste miljökravens fordon och den senaste tekniken på våra enheter.

Kärltvätt Sverige AB är ditt företag inom rengöring av sopkärl och miljörum runtom i Sverige.

Vi erbjuder tvätt av kärl åt kommuner, bostadsrättsföreningar, företag, äldreboenden och privatpersoner på flertalet orter i mellersta och södra Sverige.

Över 30 års erfarenhet inom avfallsbranschen
Boka kärltvätt online eller ring och boka

Smutsiga sopkärl kan lätt dra till sig ovälkommen ohyra

Få pris online eller ring, 010-330 02 80.

RUT-avdrag

När du anlitar oss för tvätt av dina sopkärl som privatperson har du rätt till RUT-avdrag för arbetskostnaden. Vi på Kärltvätt drar av 50% av arbetskostnaden på fakturan.

Du betalar då bara 250 kr för ordinarie tvätt av kärl med RUT-avdrag, istället för 500 kr utan avdrag för RUT. Material och övriga kostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag, därför tar vi en materialkostnad på 95 kr utöver kostnaden för vårt arbete.

ROT- och RUT-avdrag räknas ihop och är högst 75 000 kr per person och år. Om du kan använda RUT-avdrag påverkas av hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gör, till exempel ROT-avdrag eller avdrag för grön teknik.

På Skatteverkets hemsida kan du göra en preliminär beräkning av möjliga avdrag.

Vill du veta mer om RUT-avdrag?
Läs mer på Skatteverkets hemsida.